• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 42091

Конструктор Поліцейська гонитва 120 деталей(42091)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Наздожени поганих хлопців на супершвидкому автомобілі для Поліцейської гонитви.

Ця надійна модель поліцейської машини LEGO Technic в приголомшливій синьо-біло-чорній гаммі з крутими поліцейськими наклейками, червоними і синіми сигнальними маячками, аеродинамічним переднім бампером, великим заднім спойлером і широкими чорними колесами з низькопрофільними шинами для максимального зчеплення з дорогою.

Запусти потужний інерційний двигун, щоб випробувати приголомшливу силу і потенціал цього автомобіля!

Наздожени злочинців на супершвидкому автомобілі для Поліцейської гонитви.

Активуй інерційний двигун і почни захоплюючу гонитву на цьому потужному автомобілі з набору "Поліцейська гонитва" LEGO Technic(42091).

Ця модель поліцейської машини виконана в приголомшливій синьо-біло-чорній колірній гаммі і доповнена крутими поліцейськими наклейками, червоними і синіми сигнальними маячками, аеродинамічним переднім бампером, великим заднім спойлером і широкими чорними колесами з низькопрофільними шинами.

Об'єднай її з інерційною Машиною для втечі(42090), щоб влаштувати захоплюючу гонитву або зібрати приголомшливу комбіновану модель 4х4.

  • Потужний інерційний мотор, червоні і сині сигнальні маячки, аеродинамічний передній бампер, великий задній спойлер і широкі чорні колеса з низькопрофільними шинами.
  • Поліцейський автомобіль виконаний в синьо-біло-чорній колірній гаммі і прикрашений крутими поліцейськими наклейками.
  • Додай до нього інерційну Машину для втечі(42090) і почни захоплюючу гонитву!
  • Активуй інерційний мотор і відчуй неймовірну потужність цього поліцейського автомобіля.
  • Цей іграшковий автомобіль ідеально підходить для юних конструкторів LEGO Technic і сприяє розвитку зорово-моторної координації і уяви.
  • Об'єднай цю модель з набором "Машина для втечі"(42090), щоб зібрати приголомшливу комбіновану модель 4х4!
  • Розміри поліцейського автомобіля : більше 6 см у висоту, 20 см в довжину і 10 см завширшки.
  • Розміри приголомшливої комбінованої моделі автомобіля 4х4 : більше 10 см у висоту, 23 см в довжину і 10 см завширшки.
  • Надшвидкий автомобіль для поліцейської гонитви. Цей дивовижний автомобіль цікаво збирати.
  • Завдяки потужному інерційному двигуну ганятися на нім за злодюжками теж неймовірно весело!. Потужний автомобіль: збирай, грай і показуй друзям. Юні будівельники зможуть зібрати футуристичний поліцейський автомобіль, який на величезній швидкості відправиться в гонитву за злочинцями.
  • Потягни назад, щоб запустити. Потягни вантажівку назад для того, щоб змусити його рухатися вперед.
  • Швидкий розгін. Відпусти машину і подивися, як вона летить вперед на величезній швидкості.
  • Створена для швидкості. Обтічна аеродинамічна конструкція з великим заднім спойлером.
  • Знайомить дітей з основами інженерного проектування. Механізми руху і роботи моделей будуються на реальних прототипах, відкриваючи юним фанатам LEGO шлях у світ техніки.
  • Альтернативна комбінована модель. Поєднай з автомобілем з набору "Машина для втечі"(42090), щоб зібрати комбінований повноприводний автомобіль.

Серія LEGO TECHNIC кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски і пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями - від дверей, які автоматично відкриваються, до потужного приводу на чотири колеса. Від підйомних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор LEGO TECHNIC дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, працюючі поршневі двигуни і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Наздожени поганих хлопців на супершвидкому автомобілі для Поліцейської гонитви. Ця надійна модель поліцейської машини LEGO Technic у приголомшливій синьо-біло-чорній гаммі з крутими поліцейськими наклейками, червоними і синіми сигнальними маячками, аеродинамічним переднім бампером, великим заднім спойлером і широкими чорними колесами з низькопрофільними шинами для максимального зчеплення з дорогою. Запусти потужний інерційний двигун, щоб випробувати приголомшливу силу і потенціал цього автомобіля!

Розміри в зібраному виді:
Поліцейський переслідувач: 6 см - висота, 20 см - довжина, 10 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари