• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41337

Конструктор Підводна карусель 389 деталей(41337)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Злітай до небес на атракціоні "Підводна карусель" в парку розваг.

Допоможи подружкам LEGO Friends Мие і Вікі купити квитки і піднятися по сходах на атракціон.

Поверни руків'я, щоб розкрутити і розгойдати лавку, а потім підняти її на самий верх, звідки відкривається панорама Хартлейк Сити.

Добре, що лавки тут тримісні, і дівчатка зможуть прокотитися разом, якщо їм бракує хоробрості зробити це поодинці.

Нагороди подружок за сміливість, зробивши їм по великій порції цукрової вати.

Після усіх цих кульбітів у тебе напевно закрутиться голова !

Прокотися на Підводній каруселі

Нехай ваша дитина насолодиться ярмарковими веселощами, граючи з Підводною каруселлю LEGO Friends(41337).

Такі реалістичні елементи, як кіоск, де можна купити квитки за паперові гроші або монети, відтворюють атмосферу парку розваг.

Дітям сподобається спостерігати за тим, як сидіння, в кожне з яких поміщається три міні-лялечки LEGO, при повороті функціонального важеля починають обертатися і розгойдуватися.

Діти також можуть уявити, як вони працюють в магазині солодкої вати, весело накручувавши на паличку липкі рожеві солодощі.

Велетенський краб нагорі кіоску і сидіння у формі черепахи і риби надають цьому парку розваг LEGO морську атмосферу.

Ця модель стане відмінною прикрасою для спальні.

У цей захоплюючий набір входить дві міні-лялечки: Мия і Вікі LEGO Friends.

  • У набір конструктора входить дві міні-лялечки: Мия і Вікі LEGO Friends.
  • Набір морської тематики включає карусель з сидіннями, що обертаються, квитковий кіоск і кіоск для продажу солодкої вати.
  • У набір аксесуарів входить квиток, гроші у вигляді монети і паперового банкнота, підводні елементи, перли, тризубець, бант для волосся, сонячні окуляри і солодка вата.
  • Щоб зробити гру ще захоплююче, атракціон "Веселий восьминіг" LEGO Friends(41373) можна комбінувати з атракціонами Парку розваг на набережній LEGO (41375).
  • Цей захоплюючий атракціон з морськими тваринами може стати ідеальним подарунком на Різдво або до будь-якого іншого свята для дітей з творчим складом особи.
  • Цей набір конструктора входить в серію конструкторів LEGO Friends з персонажами і захоплюючими сценаріями з реального світу.
  • Розміри парку розваг : 17 х 12 х 9 см
  • Іграшка для конструювання атракціонів. Карусель, що обертається, в морській тематиці подарує дітям нескінченні можливості для ігор і спогадів про відвідування парку розваг.
  • Грати так само весело, як в справжньому парку розваг. Діти можуть зібрати атракціон з кубиків, а потім натиснути на важіль і постежити, як піднімаються і опускаються його лавки.
  • Перенеси гру в реальність. Діти можуть уявити, що вони тут працюють або пришли на прогулянку.
  • Яскраві елементи. Барвистий набір для будь-якої дитячої кімнати.
  • Проходьте, будь ласка. На атракціон ведуть сходи.
  • Місця для шести подружок. На лавці поміщається 3 міні-фігурки.
  • Давайте кататися!Обертається за рахунок повороту ручки.
  • Додаткові можливості для гри. Діти можуть уявити, що купують цукрову вату.
  • У набір входять міні-лялечки Мии і Вікі, а також квиток, монета, елементи підводного світу, цукрова вата на паличці і інші аксесуари.

Світ наборів LEGO Friends обов'язково подобається вашій дитині. Ця серія поєднує класичне конструювання LEGO з можливістю розігрувати сценки з повсякденного життя. Основою цих ігрових наборів стала тема дружби п'яти дівчат, кожна з яких має свою неповторну індивідуальність. Вони живуть в красивому місті, де багато симпатичних тварин, про яких можна піклуватися, а також магазини і будинки.

Набори містять багато аксесуарів і цікавих деталей, які роблять гру більше захоплюючою і стимулюють розвиток творчих здібностей. З наборами LEGO Friends можна годинником грати і весело проводити час.

Злітай до небес на атракціоні "Підводна карусель" в парку розваг. Допоможи подружкам LEGO Friends Мие і Вікі купити квитки і піднятися по сходах на атракціон. Поверни руків'я, щоб розкрутити і розгойдати лавку, а потім підняти її на самий верх, звідки відкривається панорама Хартлейк Сити. Добре, що лавки тут тримісні, і дівчатка зможуть прокотитися разом, якщо їм бракує хоробрості зробити це поодинці. Нагороди подружок за сміливість, зробивши їм по великій порції цукрової вати. Після усіх цих кульбітів у тебе напевно закрутиться голова!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари