• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 21318

Конструктор Будинок на дереві 3036 деталей(21318)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

На створення наборів серії LEGO Ideas компанію надихнули фанати іграшок LEGO. У серії зібрані оригінальні концепції і набори за мотивами відомих фільмів.

Колекційна модель "Будиночок на дереві" з лінійки LEGO Ideas змусить тебе продемонструвати усі свої будівельні таланти і відтворити первозданну красу природи! Цей набір для творчості придуманий одним з фанатів LEGO. Усі елементи рослин, у тому числі більше 180 фрагментів листя, виготовлені з екологічно безпечного пластика на рослинній основі.

Вибирай колірну гамму за своїм смаком. Зелені відтінки символізують літо, жовті і коричневі - осінь. Зніми крону дерева і даху трьох хатин, щоб пограти з їх мешканцями - мамою, папою і двома дітьми. У спальні є балкон, на якому встановлений підйомний кран. Знайди клад за допомогою карти скарбів і погойдайся на гойдалках. Чи відпочинь і влаштуй пікнік у прохолодного струмка.

У набір LEGO Ideas входить 4 мініфігурки: мама, папа і 2 дітей, а також фігурка птаха. Непростий в складанні набір, що складається з 3036 деталей, включає зелену базову пластину, дерево зі взаємозамінними комплектами зеленого(для літа) листя в жовтого і коричневого(для осені) листя, а також Будинок на дереві LEGO з 3 хатинами: головною спальнею, ванною кімнатою і дитячою.

Верхівка дерева і даху хатин зроблені знімними для зручнішого доступу всередину і простоти гри. Зелена базова пластина передбачає збірний столик з 4 сидіннями для мініфігурок і різні аксесуари для пікніка, плюс збірний струмок, гойдалки(підвішувані на дерево), вогнище, схований коштовний камінь, рослини і кущі і сходи, щоб підійматися в хатини.

Листя дерева складається з більше 180 рослинних елементів, виготовлених з поліетилену на рослинній основі, для якого використовується екологічна цукрова тростина. Різні рослинні елементи навколо дерева також зроблені з пластика на рослинній основі. Це перший етап амбітної програми корпорації The LEGO Group по переходу на екологічні матеріали для виробництва своєї продукції до 2030 року.

У набір деталей для головної спальні входять збірне ліжко і інші предмети, наприклад, ножиці(як відсилання до основної роботи творця гри, який працював перукарем), корабель в пляшці, компас, годинник, а також балкон з ручним краном з лебідкою для підйому предметів в хатину.

Ванна кімната обладнана збірною ванни, унітазом і раковиною. У набір для дитячої кімнати входить двох'ярусне ліжко і інші предмети, такі як книга і карта скарбів.

Цей ігровий набір LEGO Ideas включає буклет з інструкціями по складанню і інформацією про фаната LEGO Ideas, що придумав цей набір, і дизайнерові LEGO.

Розміри: 37 х 27 х 24 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари