• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 50017

Конструктор "BASICI" В контейнері для прогулянки 3500 елм . (5902431290102)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Складається з 3500 елементів 6-ти кольорів, поміщених в практичний пластиковий контейнер, які можна легко розібрати і очистити. Приємні на дотик елементи, що зовні нагадують пазли, перенесуть Вашого малюка у світ безмежних фантазій.

Використовуючи цей набір, можна легко створити, наприклад, фігурки різних тварин і персонажів, дивовижні транспортні засоби, літальні апарати і архітектурні шедеври!

Граючи, Ваша дитина може як запозичити ідею з буклета, що входить в набір, так і самостійно придумати свої унікальні конструкції!

Цей набір захопить дитячу уяву на тривалий час, впродовж якого до розваги може приєднатися і уся сім'я, адже чим більше учасників, тим веселіше гра!

Завдяки цьому конструктору діти не лише зможуть вивчити кольори і розвинути спритність рук, але також зуміють проявити свої творчі здібності!

Навчання через гру - ось ідеальне поєднання, яке використовується в цьому наборі!

Попередження!

Не призначений для дітей у віці до 3-х років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари