• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60263

Конструктор Міні-субмарина 41 деталей(60263)

Наразі товар відсутній

329,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Діти зануряться в дивовижний світ творчих ігор з набором "Океан: підводний міні-човен" LEGO® City(60263). У нього входить іграшковий підводний човен з кабіною-бульбашкою і маніпуляторами, піратська скриня з діамантами і класна фігурка акули-молота. У цьому наборі є все, що треба дітям, щоб придумувати захоплюючі підводні пригоди.

Прекрасний набір для початкуючих конструкторів

У цей набір, призначений для дітей у віці від 4 років, входить буклет із зрозумілими інструкціями і спеціальний базовий модуль, завдяки якому навіть маленькі діти зможуть випробувати гордість від складання моделей LEGO без допомоги дорослих. Крім того, у безкоштовному додатку LEGO Building Instruction для смартфонів і планшетів для цього набору передбачені цифрові інструкції Instructions PLUS, що є інтерактивним керівництвом з інструментами масштабування і обертання, які роблять складання моделей LEGO по-справжньому легким і захоплюючим.

Круті іграшки, що будять дитячу уяву

Дизайнери LEGO City гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Набори серії "Океан" відкривають для дітей дивовижний світ підводних досліджень, де їх чекають реалістичні підводні транспортні засоби, куточки дна океану і забавні персонажі, з якими вони зможуть насолоджуватися захоплюючими іграми, відтворюючими сценарії з реального життя.

Особливості

- Набір серії "Океан" LEGO® City для захоплюючих підводних експедицій, призначений для хлопчиків і дівчаток у віці від 4 років.
- В набір входить іграшковий підводний човен, скриня із скарбами, мініфігурка пілота і фігурка акули.
- Об'єднаєте цей конструктор серії "Океан" LEGO® City з іншими наборами LEGO, щоб зробити ігри ще захоплююче.
- Граючи з цим набором, призначеним для дітей у віці від 4 років, діти поступово розвиватимуть навички конструювання і упевненість в собі.
- Розміри підводного човна - трохи більше 6 см у висоту, 20 см в довжину і 6 см завширшки.
- Батареї не потрібно. Просто відкрийте упаковки з кубиками - і вперед!
- Для цього набору передбачені як друкарські, так і цифрові інструкції по складанню.
- Дизайнери LEGO® City гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic.
- Цей набір LEGO® City відповідає найвищим галузевим стандартам якості.
- LEGO® City - конструктори, що відповідають найстрогішим стандартам безпеки!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари