• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41424

Конструктор Рятувальна база в джунглях 648 деталей(41424)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Надихніть дітей на нові пригоди в дикій природі за допомогою набору "Джунглі: штаб рятувальників"(41424). Діти відкриють для себе безліч можливостей для ігор з цим класним будиночком на дереві в джунглях: від спостереження за лісом за допомогою дрона і порятунку тварин, що потрапили у біду, до роботи у ветеринарній клініці. Дизайнери LEGO® Friends гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic.

Самі різні захоплення в одному наборі

Цей забавний набір призначений для дітей з самими різними інтересами. Дітям, що люблять динамічні, захоплюючі ігри, сподобається рятувальна операція, в якій Андреа, Мия і Олівія LEGO Friends і слони рятуватимуть лінивця, що потрапив у біду. Вони також зможуть проявити свою любов до тварин, перевозячи поранених зверят до священного дерева джунглів. Маленькі учені із задоволенням гратимуть з різним устаткуванням спостережного пункту з сонячними панелями на даху, щоб забезпечити безпеку тварин.

Дружна команда

Познайомте дітей з серією наборів, присвячених темі порятунку тварин в джунглях. Ці забавні конструктори допоможуть їм відчути себе однією командою. Зробіть складання ще захоплююче: завантажите додаток LEGO® Building Instructions, щоб отримати доступ до цифрових інструкцій Instructions PLUS, в яких діти зможуть переглядати зображення своїх моделей!

Особливості

- Цей повний пригод набір надає неймовірні можливості для виконання захоплюючих місій по порятунку тварин.
- В набір входять дві міні-лялечки, п'ять фігурок тварин і безліч класного устаткування для рятувальних операцій в джунглях.
- Діти відкриють для себе безліч можливостей для ігор з ветеринарною клінікою, спостережним пунктом, хатиною на дереві і джипом.
- Цей набір стане прекрасним подарунком для маленьких будівельників у віці від 8 років, що люблять конструювати великі моделі!
- Ця модель розміром трохи більше 28 см у висоту і 31 см завширшки стане прекрасною прикрасою дитячої кімнати, що привертає загальну увагу.
- Для цього набору не потрібні батареї, а це означає, що веселощі і ігри ніколи не закінчаться.
- Діти зможуть переглядати тривимірні зображення збираних моделей в цифрових інструкціях Instructions PLUS, доступних в додатку LEGO® Building Instructions!
- Дизайнери LEGO® Friends гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic.
- Не сумнівайтеся: усі конструктори LEGO® Friends відповідають найстрогішим галузевим стандартам якості.
-Безопасность дітей є одним з найважливіших завдань, тому набори LEGO® Friends відповідають найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари