• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75280

Конструктор 501-ої легіон клонів легіону 285 деталей(75280)

Наразі товар відсутній

1 099,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зіграйте на свій лад епізоди з улюбленого фільму

Серія LEGO Star Wars - одна з найпопулярніших і довговічніших. Вже більше 20 років фанати можуть грати з улюбленими героями у формі пластикових іграшок і збирати з конструктора точні копії техніки і інших будов. У серпні 2020 року компанія вирішила порадувати дітей і дорослих новинками з тематики кіновселеної. Подивіться на ці дивовижні набори з мотивами нових і старих епізодів.

Повстанці проти імперії

У наборі LEGO 501st Legion Clone Troopers ви знайдете комплект для легендарної битви. Почніть грандіозну битву між солдатами 501-го елітного легіону і бойовими дроидами армії сепаратистів. У вашому розпорядженні не лише ультрасучасні космічні автомати, але і новітні зразки техніки : Барк-спидер і всюдихід відкритого типу AT - RT.

Грати з набором весело

Зберіть з конструктора спорядження для битви. 6 мініфігурок готові до бою. Побудуйте власноручно зразки сучасної космічної техніки.
Використайте BARC- спидер для пошуку супротивника і стріляйте з двоствольної бластерной гармати. Цей екземпляр здатний розгонитися до швидкості 250 км/год і підніматися на висоту декілька сотень метрів завдяки потужним репульсорам.
Для битви вам згодиться і розвідувальний транспортний всюдихід AT - RT, в який поміститься один стрілець. Він дуже легкий в управлінні і маневрений. Шагоход оснащений сканером руху і сенсорним устаткуванням для аналізу ситуації на полі бою. У озброєння AT - RT входить бластерная гармата і мінометна установка, яка робить його небезпечним супротивником.
Хто переможе в сьогоднішньому поєдинку - вирішувати вам.

Загальні характеристики набору

1. Складається з 285 деталей - за допомогою інструкції буде нескладно зібрати набір
2. У комплекті 6 мініфігурок: 4 солдати 501-го легіону і 2 бойових дроида
3. Ідеальне доповнення до колекції "Зоряних воєн" : цікаві технічні рішення і мініфігурки.
4. Якість і безпека - усі набори ЛЕГО проходять ретельну перевірку, їх можна гріти, кусати, підкидати.
5. Буде цікавий дітям від 7 років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари