• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71372

Конструктор Кіт Маріо 11 деталей(71372)

Наразі товар відсутній

349,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Наділи свого Маріо LEGO (не входить в набір) котячою спритністю за допомогою набору посилень "Маріо-кіт"! Одягни фігурку Маріо LEGO у спеціальний комбінезон і кепку, і він почне нявкати і муркотати. Надіваючи цей костюм, Маріо-кіт отримує спеціальні здібності, завдяки яким він може лазити по стінах і збирати монети. Цей котячий набір надає прекрасну можливість зробити створені тобою рівні гри LEGO Super Mario ще веселіше.


Інтерактивний костюм LEGO Super Mario для перетворення на кота! Діти зможуть додати в ігри LEGO Super Mario трохи котячої спритності за допомогою набору посилень "Маріо-кіт"(71372). Він включає інтерактивний костюм, надівши який, Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) муркотатиме і нявкатиме і зможе лазити по стінах, щоб збирати цифрові монети. Цей унікальний набір стане прекрасним подарунком для дітей, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360), що включає фігурку Маріо LEGO.


Інструкції по складанню можна знайти як в наборі LEGO, так і у безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario. Додаток також надає безпечну платформу для обміну ідеями, різні матеріали для натхнення і безліч інших цікавих можливостей.


Колекційні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї. Стартовий набір, ресурсні набори і набори посилень дозволяють прихильникам цієї популярної гри придумати власні рівні для нескінченних веселощів.
Додайте в ігри LEGO Super Mario трохи котячої спритності за допомогою набору посилень "Маріо-кіт"(71372), що включає збірний інтерактивний костюм для фігурки Маріо LEGO (не входить в набір).


Цей колекційний костюм призначений спеціально для фігурки Маріо LEGO, що входить в стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360) : надівши його, Маріо LEGO відтворюватиме унікальні звуки і показуватиме унікальні зображення на екрані, вбудованому в його груди.


Надівши цей костюм, Маріо LEGO муркотатиме і нявкатиме. Крім того, він отримає спеціальні здібності і зможе лазити по вертикальних поверхнях і збирати цифрові монети, щоб поліпшити рахунок гравців.


Цей колекційний набір LEGO, що включає 11 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для творчих дітей і прихильників цієї популярної гри у віці від 6 років, за допомогою якого вони зможуть доповнити стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360) і ресурсні набори новими унікальними завданнями і ігровими рівнями.


Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими посиленнями для фігурки Маріо LEGO, у тому числі наборами посилень "Маріо-пожежник"(71370), "Маріо з пропелером"(71371) і "Маріо-будівельник"(71373).


Для цього набору LEGO не потрібні батареї: просто надіньте цей костюм на фігурку Маріо LEGO із стартового набору, щоб активувати його. У кожній упаковці ви знайдете буклет з ілюстрованими інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати цю модель самостійно.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інструкції по складанню і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати нескінченні ігрові рівні і насолоджуватися їх проходженням самостійно або разом з сім'єю або друзями.


Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не знадобиться суперсила Зірочки! Вони відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому завжди легко з'єднуються і відокремлюються, а зібрані з них моделі досить міцні і надійні.


Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найстрогішим стандартам безпеки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари