• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71373

Конструктор Будівельник Маріо 10 деталей(71373)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Приготуйся до пригод з цим приголомшливим набором посилень "Маріо-будівельник"! Одягни фігурку Маріо LEGO (не входить в набір) у спеціальний комбінезон і кепку. Змусь його з усієї сили стрибати на блоки LEGO, щоб збирати монети. Чим сильніше він стрибає, тим більше монет він отримує! Цей нищівний набір надає прекрасну можливість зробити створені тобою рівні гри LEGO Super Mario ще веселіше!


Захоплюючі місії по вибиванню монет з кубиків вже чекають дітей в цьому наборі посилень "Маріо-будівельник", що включає інтерактивний костюм для їх фігурки Маріо LEGO.


Костюм будівельника LEGO Super Mario зробить ігри ще захоплююче! Гравці LEGO Super Mario зможуть заробити ще більше окулярів за допомогою набору посилень "Маріо-будівельник"(71373). Надівши цей інтерактивний костюм на фігурку Маріо LEGO, гравці зможуть отримати ще більше цифрових монет, стрибаючи по кубиках зібраного ними ігрового рівня. Цей набір стане прекрасним подарунком для дітей, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360), що включає фігурку Маріо LEGO.


Інструкції по складанню можна знайти як в наборі, так і у безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario. Додаток також включає безпечну платформу для обміну ідеями, різні матеріали для натхнення і безліч інших цікавих можливостей.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити цього унікального і усіма улюбленого персонажа і сприяють розвитку у дітей творчих здібностей і навичок рішення завдань. З модулів стартового набору, ресурсних наборів і наборів посилень прихильники цієї популярної гри зможуть створити власні рівні для самостійних ігор або змагань з друзями. Діти із задоволенням "стрибатимуть" на кубики і збиратимуть монети в грі LEGO Super Mario, надівши на фігурку Маріо LEGO інтерактивний костюм з набору "Маріо-будівельник"(71373).


Збірний костюм спеціально призначений для фігурки Маріо LEGO із стартового набору "Пригоди разом з Маріо"(71360) і в грі наділяє її дивовижними здібностями.


Гравці зможуть заробити ще більше цифрових монет, надівши цей костюм на фігурку Маріо LEGO (не входить в набір) і "стрибаючи" по кубиках LEGO на створеному ними рівні гри.


Цей набір LEGO, що включає 10 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для дітей і прихильників цієї популярної гри у віці від 6 років, за допомогою якого вони зможуть відкрити для себе ще більше можливостей для ігор із стартовим набором "Пригоди разом з Маріо"(71360) і ресурсними наборами.


Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими посиленнями для фігурки Маріо LEGO, у тому числі наборами посилень "Маріо-пожежник"(71370), "Маріо з пропелером"(71371) і "Маріо-кіт"(71372).


Для ігор з цим забавним творчим набором не потрібні батареї: просто надіньте цей костюм на фігурку Маріо LEGO із стартового набору, щоб зробити ігри ще захоплююче. У набір входить буклет з інструкціями, які допоможуть дітям зібрати цю модель самостійно.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інструкції по складанню і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити цього унікального і усіма улюбленого персонажа і надають нескінченну безліч творчих завдань, які ідеально підходять для самостійних ігор і змагань з сім'єю або друзями.


Усі набори, зроблені LEGO з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, завдяки чому усі конструктори абсолютно безпечні і сумісні один з одним. Кубики і деталі завжди надійно з'єднуються і легко відокремлюються, так що гравцям не доведеться використати суперсилу Зірочки!


Фахівці LEGO Group піддають усі кубики і деталі LEGO всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари