• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71363

Конструктор Пустеля Поки 180 деталей(71363)

Наразі товар відсутній

699,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Доповни свій Стартовий набір LEGO Super Mario цим повним пригод Додатковим набором "Поки з пустелі", щоб зробити ігри ще захоплююче. Встрибуй разом з LEGO Маріо на платформу, що обертається, з молотом. Змусь цей великий молот обертатися, збиваючи одну секцію Поки за іншою, і ударити по активуючому кубику, щоб отримати монети! Будь обережний: за рогом ховається Кріт Монти! Діти зможуть додати в гру нове захоплююче завдання, об'єднавши стартовий набір LEGO Super Mario і ресурсний набір "Поки з пустелі". Ресурсний набір для ударних битв з Поки!


Прихильники Маріо LEGO зможуть додати в гру нове захоплююче завдання, об'єднавши стартовий набір LEGO Super Mario з додатковим набором "Поки з пустелі"(71363). Цей набір, який стане прекрасним подарунком для дітей, включає збірну модель пустинного ландшафту, молот, що обертається, яким Маріо LEGO розбиватиме свого схожого на кактус ворога Поки, а також фігурку крота Монти, перемігши якого, гравці отримають віртуальні монети.


Для цього унікального набору також доступне безкоштовне застосування LEGO Super Mario. Додаток включає круті інструменти масштабування і обертання, які допоможуть дітям зібрати цей модуль, і надихаючі матеріали для конструювання і ігор, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями з друзями.


Перенесіть пригоди Маріо LEGO у реальний світ!


Набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї. Стартовий набір, ресурсні набори і набори посилень дозволяють прихильникам цієї популярної гри придумати власні рівні для нескінченних веселощів.


З набором "Поки з пустелі"(71363) діти зможуть додати до стартового набору "Пригоди разом з Маріо" LEGO Super Mario ще одне захоплююче завдання і змагатися з друзями.


Набор включає платформу з молотом, що обертається, яку Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) використовуватиме, щоб розбивати свого схожого на кактус ворога Поки, а також фігурку крота Монти, якого треба перемогти, щоб заробити монети.


Якщо помістити фігурку Маріо LEGO (не входить в набір) на платформу з молотом, що обертається, заграє музика, а якщо стрибати по трьох активуючих кубиках, то Маріо LEGO демонструватиме різні реакції для кожного з них.


Цей творчий набір LEGO, що включає 180 кубиків і деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо", і надихне їх на створення власних унікальних рівнів.


Цей модуль розміром 12 см у висоту, 21 см в довжину і 12 см завширшки можна перебудувати і об'єднати із стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO Super Mario.


Для ігор з цим набором не потрібні батареї: додайте його до стартового набору "Пригоди разом з Маріо", щоб придумати нові захоплюючі ігрові рівні. У набір також входить буклет із зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть упевнено зібрати цю модель без допомоги дорослих.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інструкції по складанню і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати нескінченну безліч ігрових рівнів для самостійних ігор або змагань з сім'єю або друзями.


Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не знадобиться суперсила Зірочки! Усі набори, зроблені LEGO з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, завдяки чому усі конструктори абсолютно безпечні і сумісні один з одним.


Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності усіх конструкторів LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.


Примітка. Фігурка Маріо LEGO не входить в набір. Для того, щоб отримати її, необхідно придбати стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360).

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари