• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71367

Конструктор Будинок Маріо та Йоші 205 деталей(71367)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Переходь на новий рівень гри LEGO Super Mario, де ти опинишся у Будинку LEGO Маріо і зможеш заробити трохи монет! Поговори з Йоши у дворі. Що скаже йому LEGO Маріо і скільки монет йому вдасться отримати? Знайди на горищі блок із Зірочкою, щоб зупинити ігровий час і отримати монети і інші бонуси. Стрибни на Гумбу в саду, щоб отримати ще трохи монет. А тепер прийшов час трохи відпочити - погойдай LEGO Маріо в гамаку, вибравши таку швидкість, щоб він заснув. Цей ресурсний набір включає модель будинку Маріо LEGO, блок-зірочку, гамак, що коливається, і інші елементи, які діти зможуть додати до стартового набору LEGO Super Mario. Забавний будинок Маріо і Йоши LEGO для створення ігрових рівнів і захоплюючих ролевих ігор.


Прихильники популярної гри зможуть придумати нові ігрові рівні LEGO Super Mario і насолодитися нескінченними творчими іграми з ресурсним набором "Будинок Маріо і Йоши"(71367). Цей колекційний набір включає збірну модель будинку з дверима, що відкриваються, і дахом і схованим усередині Блоком-зірочкою. Він стане прекрасним подарунком для дітей, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360). Цей набір також включає гамак для заколисування Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) і фігурки Йоши і Гумбы, з якими можна взаємодіяти, щоб отримувати монети.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає круті інструменти перегляду, які допоможуть дітям зібрати цей модуль, і різні матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями.


Надихаючі набори LEGO Super Mario допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї. Стартовий набір, ресурсні набори і набори посилень стануть прекрасним подарунком для дітей і усіх прихильників цієї популярної гри, за допомогою яких вони зможуть зібрати власні унікальні ігрові рівні і проходити їх самостійно або разом з сім'єю або друзями.


Об'єднавши цей милий ресурсний набір "Будинок Маріо і Йоши"(71367) із стартовим набором "Пригоди разом з Маріо" LEGO Super Mario (71360)діти зможуть заробляти цифрові монети для переходу на наступний рівень і насолоджуватися захоплюючими ролевими іграми.


Цей колекційний набір включає збірну модель будинку з схованим під дахом, що відкривається, Блоком-зірочкою, а також гамак і фігурки Йоши і Гумбы, з якими Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) може взаємодіяти.


Поукачивайте Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) у гамаку, помістите його на мітку Йоши, щоб поговорити з ним, і переможете Гумбу - цей ресурсний набір надає гравцям безліч забавних можливостей для створення нових, ще більше захоплюючих ігрових рівнів.


Цей набір LEGO, що включає 205 деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років, що надихає їх на створення нових унікальних ігрових рівнів і персоналізацію стартового набору "Пригоди разом з Маріо".


Цей модуль розміром 13 см у висоту, 25 см в довжину і 17 см завширшки можна перебудувати і об'єднати із стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO Super Mario.


Для творчих ігор з цим конструктором не потрібні батареї: досить просто об'єднати його із стартовим набором, що включає фігурку Маріо LEGO. У набір також входить буклет із зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати цю модель самостійно.


У безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario діти знайдуть цифрові інструкції по складанню, круті інструменти перегляду і безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа і надають дітям і усім прихильникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення самих різних завдань і ігрових рівнів.


Усі конструктори LEGO, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам. Усі кубики і деталі міцні і надійні, а для того, щоб з'єднати або роз'єднати їх, не потрібна суперсила Зірочки!


Фахівці LEGO Group піддають усі кубики і деталі LEGO всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари