• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71361-9

Конструктор Eж 1 деталей(71361-9)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Тренуйте навички гри з фігуркою Їжака
Морські їжаки - це водні істоти з шпильками, які з'явилися як вороги в усій франшизі Mario. Як випливає з їх назви і зовнішнього вигляду, вони засновані на морських їжаках, реальній тварині, яка живе в чистій солоній воді. Їх основна атака полягає в тому, щоб йти за своїм супротивником і атакувати його своїми шпильками. Вони в основному зустрічаються під водою. Вони повільні, але сильні вороги, яких Маріо намагається уникати, тому що їх не можна перемогти звичайними засобами, наприклад, одним стрибком. В основному вони живуть під водою, але також можуть з'являтися і на суші.

Чим складніше, тим цікавіше
Головна перевага серії ЛЕГО Супер Маріо в нескінченності варіантів гри. Навіщо обмежуватися одним сценарієм, якщо можна кожного разу придумувати щось нове? Удосконалюйте свою модель гри з різними доповненнями. Переодягніть Маріо в новий костюм, для того щоб наділити його новими здібностями, додайте ворогів або ж переробіть увесь маршрут, щоб створити новий рівень гри.

Ностальгічна новинка 2020 року
Консольна гра Super Mario стала культовою. У неї простий геймплей, який захоплює з головою. Чоловічок, який бігає через перешкоди і збирає монети закохував в себе мільйони. Компанія ЛЕГО не могла пройти повз таке цікаве ігрове рішення і перенесла його в 3D формат, чим порадувала фанатів легендарної гри. Гра з набором LEGO Super Mario близька за духом з консольною грою "Маріо". Зберіть з конструктора ігровий простір для фігурки. Зелена зона - початок маршруту, а прапорець - фініш. На своєму шляху Маріо зустрічатиме героїв, яких він може перемагати, збираючи додаткові окуляри. Розширюйте простір для рухів і дій персонажа і спостерігайте його реакцією. Фігурки Маріо має свій унікальний дизайн, який створений так щоб можна було швидко поміняти наряд і освіжити гру.
При цьому, Маріо уміє міняти вираз обличчя, для того щоб передавати емоції: його рот і очі можуть приймати різне положення. На грудях у фігурки розташований лічильник, який показує окуляри в грі і керує процесом.

Спробуйте додаток
Для гри використайте безкоштовний мобільний додаток LEGO Super Mario, який доступний для Android і iOS. Тут ви знайдете інструкцію по складанню керівництво гри, творчі способи гри і натхнення для веселощів.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари