• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41414

Конструктор Ігровий куб: літо з Еммою 51 деталей(41414)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Яскравий і оригінальний ігровий куб Ема робить будь-яке зайняття максимально цікавим і захоплюючим!

Опис LEGO

Різноколірна валізка привертає увагу будь-якої дівчинки. Ігровий куб - це не просто іграшка, це повноцінний набір додаткових елементів і деталей, які складаються в одне ціле. Кожна з двох частин має своє призначення. Одна сторона - це робоча зона з реалістичною піччю для приготування різноманітних смачних блюд.

Інша сторона містить холодильник, прилавок і додаткові аксесуари. Ема може приготувати найоригінальніше і дуже смачне морозиво на професійному рівні. У наборі також можна знайти лопатку для розжига вогню, відерце, грошові купюри.

Як грати і в чому корисність?

Ігровий куб ЛЕГО 41414 може виконувати функцію пересувного вагончика з продажу морозива, де Ема зможе самостійно пригощати своїх друзів і знайомих. Проте, є можливість придумати власну гру, включити фантазію і уяву. Перш ніж почати грати, необхідно зібрати іграшку і надати їй відповідному вигляду.

Набори з подібної серії позитивно впливають на розвиток дитини. Активно прищеплюються такі звички як усидливість, уважність і логічне мислення. Для кожного елементу важливо підібрати правильне місце і розташування в наборі. Усі деталі повністю безпечні для дитини.

Особливості

Ігровий куб LEGO 41414 має невеликий компактний розмір, тому його дуже зручно брати з собою у будь-яку поїздку. Він не займає багато місця, при цьому його можна використати відразу в дорозі. Це буде відмінне проведення часу для Вашої дитини. Весела і доброзичлива Ема дуже швидко стане улюбленою подружкою, з якою можна відправиться на пошуки пригод. Також усередині набору усіх чекає додаткова коробочка з приємним сюрпризом.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари