• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 43187

Конструктор Вежа Рапунцель 369 деталей(43187)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Виховуйте бажання пригод дитини з цим набором Disney.

Зачаруйте прихильницю принцес Disney набором з вежею, гойдалками і таверною, а також фігурками Рапунцель і Флинна.

Досліджуй вежу Disney принцеси Рапунцель і відкрий приховані в ній таємниці! З Паскалем помилуйся видом з балкона, а потім допоможи Рапунцель закінчити її малюнок в кімнаті відпочинку. Заберися в печеру під вежею і дізнайся, що сховано за таємними дверима. Тоді погойдайся на гойдалках, відпочинь біля багаття або відвідай таверну разом з Флинном. Після такого насиченого дня лягай спати, щоб відпочити до завтра!

У цьому наборі LEGO® ǀ Disney(43187) вежа Рапунцель маленьких прихильників диснеевских принцес чекають веселі витівки. Цей чарівний набір складається з вежі з печерою і секретною кімнатою, з нього можна побудувати 2 невеликих ігрових набору. Приємні, творчі будівельні розваги Детальна вежа складається з 4 різних кімнат, які можна досліджувати : кімната відпочинку, спальня, затишна вітальня і печера під вежею з секретними дверима. Також можна побудувати 2 невеликих моделі - гойдалки з волосся Рапунцель і таверну із стільцем і піаніно - для нескінченної і необмеженої творчої гри. Весела гра з ролевими пригодами з улюбленими персонажами. З цим чудовим набором, що складається з 2 фігурок Disney Рапунцель і Флинна Рейдера, а також фігурки хамелеона Паскаля, діти зможуть відразу перейти до дії. Набор звільняє дитячу уяву: вони зможуть розіграти по ролях свої улюблені сцени з фільму об Рапунцель або придумати свої власні.

- Подаруєте прихильникам диснеевских принцес незабутній досвід конструювання з цим набором LEGO® Disney Вежа Рапунцель(43187) набір, в який входять персонажі історії, тому це зможе стати відмінним подарунком на свято.
- Надихнете маленьких будівельників квітчастою детальною вежею з декількома кімнатами, 2 дрібними моделями, фігурками диснеевских Рапунцель і Флинна Райдера, а також іншими аксесуарами, які пробудять уяву і спонукатимуть на креативну гру.
- Красива іграшкова конструйована вежа і чарівні персонажі чудово підійдуть для дитячих ігор, які розвивають творчі навички. Діти зможуть побудувати вежу і дві невеликі моделі, щоб відтворити сцени фільму або придумати нові історії.
- Прихильникам диснеевской історії об Рапунцель сподобаються грайливі деталі і хитромудрі аксесуари. Завдяки додатковим маленьким моделям і забавним історіям, цей набір стане відмінним подарунком на день народження для дітей з 6 років.
- 4-поверхова надзвичайно детальна вежа. З вежею, яка складає 44 см у висоту, 11 см завширшки і 8 см в глибину, цей конструктор дозволить будувати і грати кожного разу по-новому.
- Малюк проявить силу уяви. Зі знайомими ляльками і LEGO® фігурками для дитячих ігор різними способами без батарей. Відкрийте коробку і почніть будувати замок.
- Просте складання надає малюкам упевненості. Чіткі ілюстровані інструкції допомагають дітям розвивати будівельні і ігрові навички при спорудженні вежі для диснеевской Рапунцель, Финна і хамелеона Паскаля.
- Перенесіть дітей у світ пригод і чудес диснеевской Рапунцель за допомогою цього набору LEGO® ǀ Disney. Цей крутий набір подарує дітям можливість побудувати вежу Рапунцель і розіграти захоплюючі пригоди з хороброю принцесою і її друзями!
- Ігрові набори LEGO® відповідають найвищим галузевим стандартам і вимогам до якості "LEGO Group", тому їх зручно брати, сполучати і розділяти маленькими пальчиками - так відбувається з 1958 року.
- Фахівці LEGO випробовують усі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Інші характеристики:

  • Код, серія : 43187 LEGO® Disney Princess™
  • Кількість деталей : 369;
  • Рекомендований вік: від 6 років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари