• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-7

Конструктор Лілі Поттер 6 деталей(71028-7)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Всім відомій компанії LEGO вдалося знову ощасливити прихильників своїх фігурок. Цього разу об'єктом всесвітнього обожнювання стала колекція маленьких LEGO Minifigures. Це тематичні набори чоловічків ЛЕГО, з якими кожна дитина зможе зібрати захоплюючі набори, включаючи набір чарівників з Гаррі Поттера.

Особливості фігурки Лілі Поттер
Фігурка Lily Potter з колекції LEGO Minifigures відрізняється наступними характеристиками:
- складом з 6-ти частин;
- чітким промальовуванням принтов на щитку, тулубі, і обличчі фігурки;
- яскравими фарбами;
- якісною гіпоалергенною пластмасою;
- стійкістю як на конструкторах LEGO. Так і на будь-якій рівній поверхні.

Поставляється статуетці у фірмовій упаковці в зібраному виді.

До якої колекції відноситься іграшка Lily Potter
У першій частині чоловічків Лего колекції Harry Potter Series Minifigures налічується 32 іграшкові чоловічки, друга серія колекції з такою ж назвою містить 16 фігурок. Ця серія сподобається все діткам, які люблять фільм-казку про чарівника Гаррі Поттера, екранізований по роману однойменної книги Джоан Роулінг.

Актуальність купівлі фігурки Lily Potter
Окрім очевидного бажання зібрати усю колекцію Harry Potter Series Minifigures, придбання цієї невеликої іграшки принесе дитині користь наступних моментах:
- навчить фокусувати увагу в процесі збору усіх частин фігурки;
- розвине дрібну моторику рук;
- активізує логічне мислення, дитина комбінуватиме Лілі Поттер з іншими персонажами колекції або приміряти її з іншими конструкторами ЛЕГО.

Правила використання
Іграшка підходить для діток віком від 5-ти років. Для гри з фігуркою дитиною у віці молодше вказаного, строго рекомендується присутність батьків поруч. Іграшка Lily Potter з колекції Harry Potter Series Minifigures подарує кожній дитині масу позитивних емоцій. Вона підійде для гри як самому, так і в крузі однолітків або рідних.

У використанні LEGO Minifigures відрізняються безпекою. На іграшках немає гострих кутів, металевих вставок, в їх складі не міститися шкідливі хімічні барвники. Поспішайте придбати фігурку Lily Potter, поки товар є в наявності! Не забувайте, що якісні колекційні іграшки від ЛЕГО мають широкий попит у дітей різних вікових груп.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари