• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-11

Конструктор Джордж Визли 6 деталей(71028-11)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

ЛЕГО Джордж Уизли - це цікава іграшкова фігурка конструктора ЛЕГО, яка відноситься до колекції Harry Potter Series Minifigures. Іграшка призначається для діток від 5 років віку, оскільки містить в складі маленькі деталі.

Про персонажа
Джордж Уизли - це брат-близнюк Фреда Уизли. Хлопці усюди разом, тому при купівлі фігурки ЛЕГО Джордж Уизли, не варто забувати про фігурку Фреда. Джордж відрізняється своїм інтересом до усього таємного, тому вони разом з братом разом заснували магазин "Всілякі чарівні вредилки", який розміщений в "Косому провулку". Фред - це старанний учень школи Грифендор, він готовий віддати все за честь своєї школи.

Досягнувши повноліття, брати стали повноправними членами Ордену Фенікса. Кмітливість близнюків проявилася тоді, коли на них полювали Пожирачі смерті. Джордж разом з Фредом випили оборотне зілля і стали копіями Гаррі Поттера. В ході битви за Хогвартс, Джордж був важко поранений силами пітьми, а ось Фред героїчно загинув.

Достоїнства іграшки
Невелика іграшкова фігурка Джорджа Уизли, яка відноситься до колекції Harry Potter Series Minifigures, відрізняється наступними перевагами:
- наявністю 6-ти деталей;
- яскравими барвистими принтами;
- оригінальним складанням;
- постачанням у фірмовій упаковці.

Для фанатів фільму про Гаррі Поттера, зібрати усю колекцію маленьких іграшкових персонажів - дорогого коштує. Почати свій шлях у зборі усієї колекції можна з представників сім'ї Уизли. Це дружна цікава сімейка, грати фігурками якої буде істинною насолодою для дитини.

Виглядає іграшковий Джордж Уизли, як і його прототип з фільму. На обличчі чоловічка виразно видніється посмішка, в правій руці він тримає чарівну паличку, а ось в лівій руці у Джорджа знаходиться карта із скарбами. На голові персонажа одягнена шапка з бубоном.

Чи варто купувати LEGO George Weasley
Для прихильників саги про Гаррі Поттера - однозначно коштує, і не лише. Адже усім фанатам якісних оригінальних конструкторів ЛЕГО приємно гратиме так захоплюючим персонажем, як Джордж Уизли. Поринути у світ чаклунства і нерозкритих таємниць сподобатися навіть підліткам і дорослим.

Іграшка підійде для дітей від 5 років віком. Фігурка стійко стоїть на усіх рівних поверхнях, відрізняється міцністю і стійкістю до зносу. Нею можна грати навіть у воді, оскільки іграшка виготовлена на 100% з високоякісної пластмаси.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари