• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 767753

Маринад соєво-імбирний для курки і риби 160 г(7613036655835)

  1. Please check the required fields.
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Якщо ви хочете максимально розкрити смак м'яса, замаринуйте його в соевыо-имбирном маринаді від Торчин. Насичений смак і яскравий аромат маринаду нададуть знайомим блюдам дуже цікавий відтінок. Маринад призначений для курки і риби, але підійде і до свинячих реберець, і до морепродуктів. Маринад надасть їм незвичайного солодкуватого смаку і пікантну гостроту. Він підходить як доповнення, до улюблених каш: рисової, перлової, гречаної.

Склад: вода питна, цукор, олія соняшникова рафіноване дезодороване, сіль кухонна, зерно гірчиці(4.6 %) (білою, сарептской і чорною), регулятори кислотності(кислота оцтова, кислота лимонна), порошок соєвого соусу(3 %) (соєвий соус, гидролизированный соєвий протеїн, підсилювачі смаку і аромату(глутамат, инозиат і гуанилат натрію)) (містить глютен), порошок імбиру(1.5 %), сік лимона концентрований(0.5 %), барвник(цукровий колір III), крохмаль модифікований кукурудзяний, часник сушений, екстракт перцю чорного, куркума, кориця мелена(0.01 %), екстракт гвоздики. Може містити яєчні продукти і молоко.

Спосіб приготування : залити 1 кг м'яса маринадом, маринувати в холодильнику 2-3 години. Смажити в духовці або на мангалі.

Характеристики
Тип: маринад
Вага: 160 г
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь