• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 351068.IT

Метеостанція "Diva Base", 145х80х32 мм (351068.IT)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Яка погода на вулиці? Подивившись на дисплей безпровідної метеостанції "DIVA BASE", ви завжди будете в курсі подій, а елегантний пристрій, непідвладний часу, добре виглядатиме на вашому серванті, на столі або навіть на стіні.
Температура зовнішнього повітря визначається безпровідним передавачем на місці і відображається безпосередньо на дисплеї.
Ви також бачитимете температуру і вологість в приміщенні і завжди зможете підтримувати клімат в межах зони комфорту за допомогою цільового опалювання і вентиляції. Якщо з'являється значок смайлика, значення є ідеальними. Це створює приємне і здорове місце існування і навіть економить витрати на опалювання.
Сонце, хмари або краплі дощу - вбудований електронний барометр вимірює тиск повітря і на підставі вимірів відображається символ погоди, який дає прогноз на майбутню погоду.
Крім того, "DIVA BASE" показує максимальні і мінімальні значення. Час і дата приймаються по радіосигналу. Додатково може бути підключений ще один передавач і дротяний датчик(наприклад, для басейну або морозильної камери).

ФУНКЦІЇ

  • З двоканальним датчиком для безпровідної передачі(макс. 100 м) зовнішньої температури і дротяним датчиком(опція)
  • Один додатковий канал доступний
  • Індикація температури і вологості в приміщенні з рівнем комфорту
  • Макс.-мин.-функція
  • Барометричний прогноз погоди з погодними символами
  • Тенденція атмосферного тиску
  • Керований по радіо годинник з датою
  • Зареєстрований дизайн TFA

ДВОКАНАЛЬНИЙ ДАТЧИК

У датчику є внутрішній канал датчика і канал зовнішнього(дротяного) датчика - отримується окремо. Після того, як датчик температури буде успішно розпізнаний метеостанцією, канал 1 метеостанції відображатиме ці температури, виміряні внутрішнім датчиком, а канал 2 покаже температуру, виміряну дротяним датчиком. Якщо дротяний датчик відключений, "канал датчика" на метеостанції(канал 2) покаже "---", але дані від внутрішнього датчика все одно будуть показані на каналі 1. Цей роз'єм призначений тільки для зовнішнього датчика. Не підключайте до нього штепсельну вилку.

СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ РАДІОПЕРЕДАЧІ "IT+"

Швидко: завжди поточні свідчення - інтервал передачі всього 4,5 або 27,5 секунд.
Безпечно: стійкий до радіоперешкод - дальність дії більше 100 або 80 метрів.
Економічно: тривалий термін служби батарей - до 2 років з лужними батареями.

КІМНАТНИЙ КЛІМАТ ВАЖЛИВИЙ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Регулювання кімнатної температури і вологості за допомогою активного обігріву і провітрювання допоможе вам в досягненні комфортного і здорового побутового середовища і навіть може заощадити ваші витрати на опалювання. Ідеальна кімнатна температура знаходиться в діапазоні між 18°C...22°C, а ідеальна кімнатна відносна вологість знаходиться в діапазоні 40...60%.

Гарантійний термін: 12 міс.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари