• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: HT652538

Міксер ручний Tefal POWERMIX SILENCE HT652538

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

The Tefal Powermix Silence Hand Mixer

Ніщо не може зрівнятися із задоволенням від домашньої випічки – і тепер Tefal робить це ще більш легким і приємним, ніж будь-коли! Ручний міксер Tefal Powermix Silence був розроблений, щоб запропонувати більше безшумне змішування з безкомпромісною продуктивністю, завдяки сучасній технології безшумності та надійному двигуну потужністю 600 Вт. Відкрийте для себе приготування в неперевершеній тиші завдяки оптимізованому потоку повітря і передової технології шумоподавлення, а також надійній продуктивності для ідеальних результатів змішування на будь-яких текстурах. Широка ручка з м'яким на дотик покриттям поєднується з можливістю вибору швидкості та функцією турбо для змішування, що не може бути простіше. Два віночки з нержавіючої сталі забезпечують легкість приготування, змішування та збивання до досконалості з двома гачками для тіста з нержавіючої сталі для змішування пружного тіста.


Передова технологія Silence600

Виняткова якість змішування поєднується з передовою технологією шумоподавлення, пропонує дуже тихий, але при цьому потужний ручний міксер, для абсолютного комфорту та безкомпромісних результатів.

Тихий мотор

Оптимізований повітряний потік поєднується з покращеною технологією безшумності завдяки високопродуктивному двигуну, що гарантує завжди безшумне перемішування.

Двигун потужністю 600 Вт

Сила змішування, що вражають 600 Вт, цього мотора досягає неперевершених результатів. Які б потреби у вас не були, зокрема пружне тісто.

Ергономічна ручка

Зручна ручка з приємним на дотик покриттям забезпечує оптимальну ергономіку для абсолютно комфортного та легкого змішування.

Варіанти швидкості та режим Турбо

Різні варіанти швидкості та режим Турбо забезпечує можливість підібрати точні налаштування для отримання бажаних результатів. Готуйте найрізноманітніші кулінарні шедеври.

Характеристики
Турборежим: Є
потужність: 600 Вт
Насадки: ніжка-блендер гаки для замісу віничок /2 шт мірний стакан
Матеріал корпуса: Пластик
Конструкція: Ручний
Колір: червоний
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари