• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1017CR

Набір для рахунку З'єднай кубики, 2 см (1017CR)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Набір для навчання "Цікаві кубики" складається з 100 різнокольорових деталей розміром 2х2 см, які з'єднуватися. У комплекті з 10 елементів кожного кольору: червоний, жовтий, зелений, помаранчевий, коричневий, синій, рожевий, білий, чорний, сірий. А також 5 двосторонніх карток із завданнями. Набір таких кубиків легко і наочно дозволяє навчити дитину додаванню і віднімання в межах 100.
Щоб зробити процес навчання ще більш зручним, можна використовувати спеціальну дошку (артикул 1163) зі 100 пронумерованими квадратами і отворами для кубиків.
Приклад складання 1 + 1
Викладіть на дошці два кубика і продемонструйте, що 1 + 1 = 2.
Приклади складання числа 10
1. Викладіть на дошку 1 кубик синього кольору і 9 & ndash; жовтого. Так візуально дитині буде зрозуміло, що 10 може складатися з 1 і 9.
2. Викладіть 2 кубика синього кольору і 8 & ndash; жовтого. У підсумку 2 + 8 = 10.
Далі за такою схемою дитина може викладати кубики, вирішуючи приклади. У наборі є картки з завданнями.
Набір сприяє набуттю таких навичок, як рахунок від 1 до 100, рахунок десятками, сортування за кольорами. Розвиток: логічне і просторове мислення, зорово-моторна координація, пам'ять, уважність, інтелект.
Цікаві кубики підходять для занять з дітьми від 3 років вдома, в дитячому саду, центрі розвитку, в тому числі по методикам Нікітіних, Монтессорі. Комплект відповідає концепції Нуш, вимогам МОН України.
Характеристики
методики навчання: Монтессорі, Нікітіних
тематика: Математика
Стать: універсальний
Вік(якщо є): 3+
Колір: різнокольоровий
Гарантія: 6
Матеріал: пластик
Країна реєстрації бренду: Тайвань

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари