• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 151600

Ніж японський Сантоку 170 мм Maitre Arcos (151600)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Ніж японський Сантоку 170 мм серії «Майтре» Аркос – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості рукоятки японського ножа. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому нарізати можна легко та швидко. Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серія кухонних ножів «Майтре» Аркос ідеальна для невеликих кухонь та підходить для побутового використання. Лезо японського ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Рукоятка ножів Сантоку серії «Майтре» легка та ергономічна в процесі експлуатації, підходить для щоденного використання. Рукоятку ножа arcos виготовили з ударостійкого матеріалу – антиковзкого поліпропілену, який не створює щілин та запобігає проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножа японського міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Рукоятка стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
Характеристики
Матеріал ручок: Поліпропілен
Тип: Сантоку, шеф, японські
Вага (без упаковки): 180 гр
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари