• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: SO-0146BT

Ніж кухонний слайсер 230 мм Samura Okinawa Stonewash Tanto (SO-0146BT)

  1. Please check the required fields.
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Асиметричний переріз клинка твердістю 59 HRC з одностороннім заточуванням допомагає акуратно нарізати рибу, м’ясо, сир та овочі тонкими скибочками, не даючи їм прилипати до бічної поверхні ножа. Його довге лезо дозволить вам отримати рівний розріз лише одним рухом руки, а рукоятка, виконана з високоміцної деревини, дасть можливість випробувати максимальний комфорт від роботи на кухні. Галтовка (stonewash) – це декоративна обробка металу в барабані, що обертається за допомогою абразивних матеріалів, що наділяють лезо неоднорідністю і павутинкою дрібних подряпин. Ця обробка запобігає прилипанню продуктів до ножа. Лезо справляється навіть із “капризними” інгредієнтами і не дає їм затриматися на ножі. Технічні дані: Загальна довжина: 370 мм Довжина леза: 240 мм Довжина ручки: 130 мм Сталь: АУС-8 Загартування: 59HRC Рукоять: палісандр Вага: 116 г
Характеристики
Довжина: 370 мм
Призначення: для тонкої нарізки
Вага (без упаковки): 116 г
Матеріал: AUS-8

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари