• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 2860

Play - Doh Touch. Інтерактивний набір з пластиліном "Створи світ"(C2860)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Студія "Створи світ" Play - Doh Touch(Плей-До Тач) від компанії Hasbro - це по-справжньому інноваційний інтерактивний набір, який дозволить оживити створений пластиліновий світ в анімаційному застосуванні.

Цей новий ігровий набір безумовно має величезний простір для розвитку творчих здібностей дитини, оскільки не просто включає безліч аксесуарів для роботи з пластиліном, але і надає малюкові унікальний шанс оживити власноручно створеного персонажа за допомогою спеціального безкоштовного додатка Play - Doh TOUCH для iPhone або iPad(доступно в App Store).

Під час роботи із студією "Створи світ" Плей-До Тач від Хасбро маленький творець повинен буде скористатися однією або відразу декількома формами, які зображують різних забавних персонажів. Після того, як герой майбутніх неймовірних пригод буде зібраний і належним чином прикрашений, треба помістити його на спеціальну платформу-студію, що входить в комплект, а потім запустити додаток на смартфоні або планшеті від Apple. Тепер залишилося тільки відсканувати за допомогою вашого мобільного пристрою готову фігурку і, - об диво! - пластилінові друзі оживають. Вони готові до захоплюючих мандрів по красивих фантастичних місцях, в яких можна проводити масштабні дослідження, насолоджуватися подорожами і захоплюючими іграми.

Тепер варто трохи відволіктися від по-справжньому чарівних функцій цього набору з лінійки Play - Doh Touch і трохи розповісти про його основні компоненти і декоративні елементи. У комплекті є велика різноманітність форм і штампиков, що дозволяють повною мірою проявити фантазію. Основним будівельним матеріалом в Плей-До Тач традиційно виступає оригінальний пластилін Play - Doh найвищої якості, який не липне до рук і не бруднить робоче місце. Виготовляється він тільки з натуральних компонентів, абсолютно безпечних для здоров'я дитини.

Студія "Створи світ" - дивовижний набір, який дозволить діткам розвивати уяву, а головне, створити свій світ, в якому буде так легко відправитися в незабутню подорож, повною мірою насолодитися розвагами, уявити неможливе і тут же утілити усе це на екрані iPhone або iPad.

Вік: від 3 років
Для хлопчиків і дівчаток
Комплект: студія, 10 штампів, 4 інструменти, 15 форм, 7 баночок пластиліну Play - Doh.
З чого зроблена іграшка(склад) : пластик, пластилін.
Загальна маса пластиліну : 392 р.
Упаковка: картонна коробка.
Країна володар бренду : США.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари