• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: FV8064E0

Праска Tefal PUREGLISS, 3000Вт, 270мл (FV8064E0)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості 

Відмінне ковзання
Швидке та легке прасування з технологією Durilium Airglide Autoclean: оптимальна дифузія пари, виняткове ковзання та каталітичне покриття Autoclean для бездоганної роботи без плям протягом тривалого часу.

Автоматичне вимкнення
Режим очікування автоматично активується, коли праска залишається без нагляду — через 8 хвилин, якщо її залишити на п'яті, і через 30 секунд, якщо залишити на підошві або на боці.


Легке вертикальне відпарювання
Відпарювання делікатних і великих речей спрощується завдяки функції вертикального відпарювання, яка ідеально підходить для останньої обробки та розгладжування складок на костюмах та інших предметах одягу, що висять - навіть на шторах.

Дезінфекційна сила пари
Поєднання високої температури та тиску пари вбиває до 99,99% бактерій на всіх тканинах, які можна прасувати, забезпечуючи виняткову гігієнічність та здоровіший догляд за одягом.

Зроблено у Франції
Високопродуктивний продукт зроблений у Франції відповідно до безкомпромісних стандартів майстерності, дизайну та виробництва.

Ремонтопридатний продукт
Розроблений для легкого ремонту, з недорогою та швидкою доставкою запасних частин протягом 15 років і більше, завдяки більш ніж 6200 ремонтним центрам по всьому світу.

Характеристики
Підключення: дротове
Розмір: 34x14x18 см
Вага, кг: 1,29
потужність: 3000 Вт.
Комплектація: Праска¶Інструкція
Особливості, примітки: комфортна ручка
Тип: праска з подачею пари
Автовідключення: Є
Колір: чорний з мідним
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари