• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: FV9835E0

Праска Tefal ULTIMATE PURE FV9835E0

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Праска Tefal ULTIMATE PURE FV9835E0
Праска Tefal Ultimate Pure Steam Iron поєднує приголомшливу парову потужність з ексклюзивною системою проти накипу для ідеального прасування. Абсолютно нова ексклюзивна технологія Micro-Calc Filter допомагає запобігти залишкам або плямам від накипу під час прасування, тоді як постійна потужність пари 55 г/хв забезпечує максимальну ефективність, а надпотужний паровий удар 240 г/хв впорається навіть із найстійкішими складками.

Ексклюзивний колектор для збору накипу Micro-Calc 2-в-1: забезпечує 100% відфільтровану пару для зупинки плям калька на тканиніАбсолютно нова ексклюзивна система управління накипом використовує інноваційний колектор Micro-Calc для дії 2-в-1: накип залишається в колекторі, а чиста пара подається на білизну. Колектор Micro-Cac легко знімається і легко чиститься. Насолоджуйтесь легким прасуванням і винятковими результатами! Зупиняє частинки накипу > 0,2 мм.
Надпотужна праска
3000 Вт для швидкого нагрівання і високої продуктивності.
Потужний паровий удар для найстійкіших складок
Інтенсивна потужність парового удару 240 г/хв розгладжує складки на щільних тканинах і з легкістю впорається навіть з найстійкішими складками.
Потужна постійна подача пари, що полегшує розгладжування складок
Постійна подача пари 55 г/хв забезпечує ідеальну кількість пари для ефективного розгладження всіх складок.
Підошва Durilium AirGlide Autoclean: найшвидше і найлегше ковзання
Технологія Durilium AirGlide забезпечує найкраще ковзання для швидкого та легкого прасування. Вона також забезпечує оптимальний розподіл пари для високоефективного прасування. Каталітичне покриття Autoclean, винайдене компанією Tefal, допомагає з часом підтримувати вашу підошву в ідеальному стані без плям. зовнішнє випробування на покриттях.
Розумне автоматичне вимкнення для додаткової безпеки
У випадку, якщо ви залишили праску без нагляду, вона автоматично вимикається. Якщо праску залишити у вертикальному положенні, вона вимкнеться через 8 хвилин. Якщо залишити на підошві, пройде всього 30 секунд, перш ніж праска вимкнеться.
Система "Крапля-Стоп" зберігає білизну у бездоганному стані
Система "Крапля-Стоп" запобігає капанню води та фарбуванню білизни під час прасування.
Автоматичне налаштування пари: правильна кількість пари для кожного виду одягу
З функцією автоматичної пари вам не доведеться турбуватися про вибір кількості пари. Просто виберіть температуру для типу тканини, яку ви прасуєте, а праска зробить все інше сама.
Великий резервуар для тривалого прасування
Завдяки резервуару об'ємом 350 мл ви комфортно попрасуєте багато білизни.
Характеристики
Підключення: дротове
Вага, кг: 1,45
потужність: 3000 Вт.
Комплектація: Праска, інструкція, гарантійний талон
Особливості, примітки: налаштування захисту від накипу інтегрована система захисту від накипу “Anti-scale system“ Великий обсяг резервуару для води
Тип: праска з подачею пари
Автовідключення: Є
Колір: фіолетовий
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари