• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 25240

Дитячий сортер для ванни "Гіпопотам", 6мес(25240)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Не усі дітки люблять купатися, тому часто банні процедури ускладнюються для їх батьків. У таких ситуаціях необхідно зайняти дитину чимось цікавішим, щоб відвернути його від небажання купатися. На допомогу приходить сортер для води Гіпопотам. Це унікальна іграшка, граючи з якою ваша дитина розвиває багато навичок і умінь.

Особливості іграшки :

  • Забавний дитячий сортер складається з іграшки у формі гіпопотама з отворами різних форм і відповідних різноколірних елементів.
  • На передніх лапках яскраво-червоного гіпопотама розміщені колечки-прорезыватели, якими ваше дитинча зможе користуватися під час появи перших зубків.
  • Усі елементи іграшки виготовлені з екологічно чистих матеріалів з водостійкими фарбами. Сортер є абсолютно безпечним для вашого крихітки.
  • Сортер для води Гіпопотам легкий по вазі, тому усі фігурки відмінно триматимуться на воді.
  • Сортер сприяє розвитку логічного мислення у малюка. Йому доведеться підбирати фігурки так, щоб вони відповідали отворам. Таким чином, не найприємніший процес купання стане захоплюючою і пізнавальною грою.
  • Щоб розвивати також зорові навички і дрібну моторику, вам просто необхідно купити сортер для свого малюка.

Милий сортер у формі гіпопотама стане улюбленою іграшкою вашого крихітки у ванні і поза ванною. Яскраві кольори, цікаві фігури, забавна тварина - це усе, що необхідно дитині для цікавої гри і захоплюючого розвитку.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари