• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 926790

Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 300 Quad/-5°C Excalibur Left (SBPNITESTE27S3U)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 300 Quad/-5°C Excalibur Left (SBPNITESTE27S3U) - нове доповнення до відзначеної нагородами колекції Nitestar. Завдяки утеплювачу, що поєднує відмінні теплоізоляційні властивості зі значно покращеною стисливістю, він став легшим, ніж будь-коли раніше. Стильна поліефірна оболонка Polair з ромбоподібним тисненням відрізняється міцністю, довговічністю та легкістю. Двошарова конструкція зменшує кількість холодних плям, сприяючи комфортному сну, де б Ви не знаходилися. Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 300 Quad/-5° C Excalibur Left (SBPNITESTE27S3U) розрахований на зріст до 190 см, ідеально підходить для весняних і осінніх пригод.

Особливості:

  • Off-Set Double Layer Construction - зміщені шви запобігають появі холодних плям на строчках.
  • Single Hole Siliconised Hollow Fibre Insulation - синтетичний утеплювач складається з порожнистих мікроволокон із силіконовою обробкою. Має високу термоефективність при малому об'ємі у стислому стані. Матеріал зберігає свої теплоізоляційні властивості, перебуваючи за умов підвищеної вологості. Має антибактеріальні та антиалергенні властивості, має високі показники пружності матеріалу, добре зберігає свою початкову форму і невибагливий у догляді.
  • Square Shaped Bag - спальний мішок прямокутної форми забезпечує додатковий простір для більшої свободи рухів під час сну.
  • Internal Pocket - внутрішня кишеня для зручного зберігання дрібних предметів.
  • Hanging Loops - пара спеціальних петель, розміщених у нижній частині спального мішка та призначених для підвішування його під час просушування.
  • Two-Way Auto-Lock Zip - двостороння блискавка з функцією автоматичного блокування зберігає тепло та забезпечує регульовану вентиляцію. Автоматичне блокування запобігає відкриттю спального мішка в нічний час.
  • Woven Zip Puller - бігунок блискавки з пулером із тканини дозволяє швидко та легко розкрити спальний мішок.
  • Zip Guard with Anti-Catch Piping - вшита тасьма перешкоджає защемленню замка блискавки за підкладку.
  • 210T Diamond Embossed Polyester - синтетичний матеріал щільністю 210Т, з гладкою поверхнею, що не пропускає через себе синтетичний і натуральний утеплювач. Має властивості хорошого повітрообміну, зносостійкості, легко преться і не схильний до впливу ультрафіолету.
  • 100% Polyester 190T Brushed Fabric - синтетичний матеріал щільністю 190T. Завдяки спеціальній фінішній обробці, має поверхню з мікроворсом, створює відчуття м'якого, теплого і приємного на дотик матеріалу. Має властивості хорошого повітрообміну та зносостійкості, невибагливий у догляді.
  • Horizontal Stitching - поперечна строчка утримує утеплювач на місці для рівномірного розподілу тепла по всьому тілу.
  • 4-Strap Compression Stuffsack - компресійний чохол зі стягуючими ременями спрощує складання спального мішка і мінімізує розмір упаковки для зручності транспортування.
  • Temperature Ratings Independently Measured - температурні характеристики ретельно протестовані на відповідність точним стандартам номінальних температур згідно з EN 13537:2012.
Характеристики
Габарити в складеному вигляді: 33 х 27 х 27 см
Наповнювач: Insulite® Alpha
Зовнішній матеріал: 210T Diamond Embossed Polyester
Внутрішній матеріал: 100% Polyester 190T Brushed Fabric
Температура комфорту: +1°C
Вид спального мішка: Кокон
Блискавка: Ліва
Мінімальна температура комфорту: -5°C
Мінімальна температура в екстремальних умовах: -22°C
Штрихкод: 5023518817347
Розмір: 215 x 80 см
Вага, кг: 2000 г
Країна виробник: Китай
Комплектація: Спальний мішок<br />¶Компресійний чохол
Тип: Спальний мішок
Гарантія: 12 міс.
Країна реєстрації бренду: Великобританія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари