• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 929598

Спальний мішок Ferrino Bryce SM/+7°C Green Left (86375MVV)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ferrino Bryce SM/+7°C Green Left (86375MVV) - перші екологічно чисті спальні мішки Ferrino, виготовлені з перероблених тканин і наповнювачів Repreve®. Для виготовлення кожного мішка використовується близько тридцяти півлітрових ПЕТ-пляшок. Рекомендується для трисезонних походів.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах.

Особливості:

  • 30D 360T Recycled Ripstop Polyester - перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету, а структура Ripstop робить його стійким до розривів.
  • 66D 190T Recycled Polyester - перероблена тканина із сертифікацією GRS, виготовлена з використанням пластикових пляшок після споживання та старого одягу. Поліефірне волокно забезпечує чудову стійкість до ультрафіолету.
  • Repreve® - бренд номер один у світі переробленого високоякісного волокна. Високоякісні волокна виготовляються зі 100% перероблених матеріалів, включаючи пластикові пляшки після використання та відходи, що перероблялися.
  • GRS - глобальний стандарт вторинної переробки розроблено Control Union Certifications у 2008 році, а 1 січня 2011 року власність на нього перейшла до Textile Exchange. GRS є міжнародним, добровільним стандартом, що поширюється на весь продукт і визначає вимоги до сторонньої сертифікації вторсировини, ланцюжка відповідальності, соціальної та екологічної практики, а також хімічних обмежень.
  • Форма кокона максимально точно повторює форму людського тіла, завдяки чому підвищує теплоізоляцію, одночасно зменшуючи вагу та розміри спального мішка.
  • Shingle Construction є спеціальним методом укладання утеплювача невеликими полотнами (за типом укладання черепиці). Таке укладання виключає виникнення будь-яких прогалин у шарі наповнювача та забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні об'єму.
  • Cold Protection Hood - капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду.
  • One Touch - система швидкого стягування капюшона дозволяє зробити це зсередини спальника однією рукою.
  • 2-way Zipper - двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху вниз.
  • Anti-snag Тape - вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, який перешкоджає проникненню холодного повітря крізь неї.
  • Compression Sack - компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка.
Характеристики
Габарити в складеному вигляді: 36 х 17 х 17 см
Наповнювач: 380 g Repreve®
Зовнішній матеріал: 30D 360T Recycled Ripstop Polyester
Внутрішній матеріал: 66D 190T Recycled Polyester
Температура комфорту: +11°C
Вид спального мішка: Кокон
Блискавка: Ліва
Мінімальна температура комфорту: +7°C
Мінімальна температура в екстремальних умовах: -5°C
Штрихкод: 8014044990151
Розмір: 215 x 80/50 см
Вага, кг: 880 г
Країна виробник: Китай
Комплектація: Спальний мішок<br />¶Компресійний чохол
Тип: Спальний мішок
Гарантія: 24 міс.
Країна реєстрації бренду: Італія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари