• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6034

Спортивний куточок "Робін Гуд 3-220"

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок "Робін Гуд 3-220"

Висота220 см
Ширина80 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Допустимі навантаження на спортуголок120 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару30 кг
Гарантія12 місяців
КолірЗелений
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок "Робін Гуд 3-220" - прекрасний подарунок для дитини будь-якого віку. Його головна відмінність від інших подібних моделей - наявність дитячого знімного турніка, який дозволяє займатися на нім навіть самим юним спортсменам, а також спеціальна дошка для пресу.

Завдяки зайняттю на цьому сучасному спортивному тренажері, який виконаний на основі класичної шведської стінки, ваші діти стануть сильними і спритними, гнучкими і витривалими.

Спортивний куточок "Робін Гуд 3-220" допомагає розвинути координацію рухів і виробити відмінну осанку, зміцнити усі основні групи м'язів і поліпшити кровопостачання. А ще він дарує дітям безліч ідей для цікавих ігор, гарний настрій і заряд позитивної енергії!

Завдяки своїй компактності, спортивний куточок "Робін Гуд 3-220" не займе багато місця і впишеться у будь-який інтер'єр, а наявність додаткового упору, яким обладнаний турнік цієї моделі, дозволить займатися на нім зможуть і дітям, і їх батькам.

Вікова категорія
Спортивного куточка "Робін Гуд 3-220" не має вікових обмежень. Тренуватися на нім можуть як діти, так і дорослі.

Відповідність Госту
Цей виріб розроблений і виконаний провідними фахівцями компанії "SportBaby" відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту.

Спортивний куточок "Робін Гуд 3-220" успішно пройшов необхідні випробування і відповідає усім вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.

Допустимі навантаження

Допустимі максимальні навантаження на спортивний куточок "Робін Гуд 3-220" - 120 кілограм, а на його навісне устаткування - 80 кілограм.

Використовувані матеріали
Спортивний куточок "Робін Гуд 3-220" виготовлений виключно з натуральних матеріалів - дерева твердих порід, вирощених в екологічно чистих областях України.

Бічні стійки виробу виготовлені з масиву сосни, а перекладини з масиву буку. Його висока якість, надійність і довговічність гарантує чітке дотримання технологічного процесу підготовки матеріалу - ретельна сушка, обробка і шліфовка дерева на власному устаткуванні компанії "SportBaby".

А покриття спортивного куточка високоякісною сертифікованою фарбою надає йому барвистому вигляду і надійно захищає від вологи і руйнувань

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари