• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6048

Спортивний куточок Teenager - 2-220(green)

3 040,00 грн

2 948,00 грн*2803.3 грн ціна для учасників “Agu-club”

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок Teenager - 2-220(green)

Висота220 см
Ширина55 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Допустимі навантаження на спортуголок80 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару20 кг
Гарантія12 місяців
КолірЗелений
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок Teenager - 2-220(green) - це компактний, яскравий багатофункціональний сучасний тренажер, розроблений провідними фахівцями компанії "SportBaby".
Завдяки додатковому упору, яким обладнаний турнік цієї моделі, займатися на нім зможуть і діти, і їх спортивні батьки. Цей універсальний спортивний тренажер допоможе розвинути гнучкість і спритність, силу і витривалість, координацію рухів і хорошу осанку, подарує безліч ідей для спортивних ігор і відмінний настрій.
Створений на основі розбірної модифікації шведської стінки, Teenager - 2-220(green) складається з двох частин, тому встановити і перевезти його не складе ніяких труднощів. А яскравий дизайн і компактність моделі зроблять його справжньою прикрасою кімнати підлітка.
Вікова категорія
Спортивний куточок Teenager - 2-220(green) призначений для зайняття і спортивних тренувань підлітків, проте завдяки використанню натурального дерева твердих порід і додатковому упору, тренуватися на нім можуть і дорослі.
Зручно займатися на Teenager - 2-220(green) і малюкам віком від 2-х років, т. до. у цьому спортивному куточку використані перекладини меншого діаметру.
Відповідність Госту
Виріб розроблений і виконаний відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту на власному виробництві компанії "SportBaby".
Teenager - 2-220(green) успішно пройшов усі необхідні перевірки якості і відповідає високим вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Спортивний куточок Teenager - 2-220(green) розрахований на навантаження до 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Цей спортивний куточок виготовлений з натуральних матеріалів - дерева твердих порід - буку і сосни, вирощених в екологічно чистих областях України.
Усі дерев'яні деталі виробу ретельно висушені, оброблені і відшліфовані до ідеальної гладкості на сучасному устаткуванні компанії "SportBaby", що гарантує його високу якість.
А для захисту від вологи і руйнувань, спортивний куточок Teenager - 2-220(green) покритий сертифікованою фарбою, яка не має запаху, надає виробу яскравому сучасному вигляду і зберігає його надовго.
Транспортування
Спортивний куточок Teenager - 2-220(green) складається з двох частин, кожна завдовжки 110 см Загальна вага товару - 20 кг
Завдяки таким габаритам, значно полегшується самостійне транспортування виробу.
Для його захисту від ушкоджень під час перевезення, усі деталі упаковані в гофрокартон.

Відгуки

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Купували на День народження. Синок подарунком задоволений. Тепер кожен ранок робить зарядку.

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари