• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 232288

Natural Pong Засіб для миття посуду Хвоя, 500 мл(8801051232288)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Рідкий засіб для миття посуду Natural Pong корейського концерну LG H&H з ароматом хвої для миття посуду і кухонного начиння.

  • Натуральний миючий склад засобу безпечний для людей і довкілля завдяки Павам групи сахароза, які отримали сертифікат эко-безопасности Eco - cert.
  • Засіб з приємним ароматом призначений для миття посуду, кухонного начиння, знешкодження кишкової палички і стафілококів на губках для миття посуду. Видаляє неприємні запахи.
  • Завдяки рослинному походженню миючих компонентів засіб дуже м'яко впливає на шкіру рук, не дратуючи її. Підходить для миття овочів і фруктів.

Як використати:

Для миття посуду і кухонного начиння : невелику кількість засобу нанести на губку, трохи вспенить, очистити посуд, змити теплою водою.

Для миття овочів і фруктів : розчинити засіб у воді(дозування: на 1 л води - 1,5 мл рідини), вимити овочі і фрукти, добре промити проточною водою.

Для обробки губок : добре віджати губку, рівномірно нанести на поверхню приблизно 8 мл нерозбавленого засобу і залишити губку до наступного використання приблизно на 8 годин.

Об'єм: 500 мл

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари