• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 620105

Кисневий вибілювач для білизни Clean Plus, 1.4 кг(8806325620105)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Кисневий вибілювач для білизни Lion Clean Plus, 1.4 кг

Кисневий вибілювач призначений для видалення жирних плям, слідів від фруктів, соків, трави, іржі, чаю, забруднень на комірцях і манжетах. Надає білизну білим речам і яскравість кольоровим, не ушкоджуючи структуру тканини. Має дезинфікуючу дію: знищує 99% бактерій(кишковою, дизентерійна, синегнойную палички, сальмонеллы, клебсиеллу пневмонії, эндоспоры). Має протигрибковий і антиплиснявий ефект(Anti - mold Effect). Запобігає поширенню плісняви усередині прального бака, перегороджує попадання плісняви у воду для прання.

Поліпшена і ефективніша формула. Економічна витрата. Не дратує шкіру.Підходить і для кольорової і для білої білизни. Завдяки ферментам по відходу за кольором кольору стають яскравіше. Харчова сода робить білий одяг ще біліше.Увага при застосуванні: Використати строго за призначенням. Після використання зберігати в герметичному виді. Ретельно помийте руки після прання. Не допускайте прямого контакту миючого засобу з білизною. Не змішувати з іншими порошкоподібними синтетичними миючими засобами. Зберігати далеко від дітей. При попаданні миючого засобу в очі промийте великою кількістю води. Якщо проковтнули засіб, запейте великою кількістю води або молока і звернетеся до лікаря.

Спосіб застосування і дози :

Для видалення застарілих плям розведіть кисневий вибілювач в гарячій воді(10 гр. порошку на 2 л води). Після його розчинення нанесіть засіб на плями, замочіть білизну на 5-30 хвилин, залежно від типу тканини, прополощіть білизну.

Для дезинфекції білизни розведіть 5 гр. порошку в 5 л води, замочите білизну на 30 хвилин, потім поперіть. Для прання в автоматичних пральних машинах додавати до основного миючого засобу: 3 кг білизни - 10 г засобу, 3-5 кг - 17 гр., 5-7,5 кг - 27 грам, 7,5 кг - 33 гр.

Склад: мило, альфа-олефинсульфонат, лінійний алкілбензолсульфонат, полиоксиэтиленалкиловий ефір, силікат натрію, сульфат натрію, карбонат натрію, карбонат кальцію, рафінований сайт, цеоліт, перкарбонат натрію, тетраацетилендиамин, аромат.

Вес: 1,4 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь