• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: EKL-FD700SS

Електрочайник ARDESTO EKL-FD700SS 1.7л/2200Вт/strix контроль/нерж. сталь/підтримка температури/сріблястий

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Електрочайник ARDESTO EKL-FD700SS сріблястого кольору з нержавіючої сталі об’ємом 1,7 л. Модель оснащено британським контролером Strix. Передбачено функцію вимикання у разі відсутності води та після її закипання. Нагрівальний елемент прихований, підставка обертається на 360°. Потужність становить 2 200 Вт. Зручне зберігання кабелю. Шкала рівня води зручна та має LED-підсвічування. Наявний знімний фільтр від накипу. Оснащений функцією підтримання температури води температури (50, 70, 80 і 90 ℃) з електронним керуванням на ручці з полікарбонату.
  • Потужність 2 200 Вт
  • Об’єм 1,7 л
  • Strix-контролер
  • Оснащений функцією задання температури води 50, 70, 80 і 90 ℃
  • Обертання підставки на 360°
  • LED-підсвічування
  • Нагрівальний елемент прихований
  • Автоматичне вимкнення за відсутності води/у разі закипання
  • Знімний фільтр від накипу
  • Електронне керування на ручці


Стиль і витривалість

Електрочайник ARDESTO EKL-FD700SS поєднує в собі стильну зовнішність і потужну функціональність. Нержавіюча сталь, з якої виготовлено пристрій, збереже надовго свої якості. Разом із прихованим нагрівальним елементом і знімним фільтром від накипу вони забезпечують тривалий термін служби електрочайника ARDESTO EKL-FD700SS.

Потужність і ефективність

Модель EKL-FD700SS має потужність 2 200 Вт, тож швидко нагріє воду і при цьому витратить небагато електроенергії. Об’єм 1,7 л оптимальний для родини з 4 осіб. Зручний індикатор рівня води з LED-підсвічуванням покаже, наскільки чайник заповнений рідиною, виключаючи необхідність відкривати кришку.

Надійність і безпека

Техніка для кухні має бути безпечною, за чим виробник суворо стежить. У гнізді з’єднання чайника зі стійкою підставкою, що обертається на 360°, є позначка про сертифікований strix-контролер. Він витримає 12 000 циклів кип’ятіння та 10 000 циклів зняття/постановки без втрати контакту. Також забезпечено вимикання пристрою у разі відсутності води та після закипання.

Стиль і зручність

Корпус електрочайника ARDESTO EKL-FD700SS сріблястого кольору оснащений ергономічною ручкою. Ручка має електронне керування функцією підтримання температури (50, 70, 80 і 90 ℃) – пристрій легко налаштувати на потрібну температуру для будь-якого напою. В ARDESTO EKL-FD700SS застосовано дизайнерський підхід до деталей – унікальне LED-підсвічування для кожного заданого температурного режиму. Коли вибрано та досягнуто необхідної температури звучить сигнал.

Пристрій має кришку – вона легко відкривається, тож зручно наповнювати чайник водою й очищувати, та щільно закривається, унеможливлюючи пролиття рідини та опік парою.

Характеристики
потужність: 1850 Вт/2200 Вт (220-240 В/50 Гц)
Тип нагрівального елементу: прихований дисковий
Обьем, мл: 1,7 л
Особливості, примітки: Поворот на підставці на 360° Автоматичне відключення при закипанні /за умови відсутності води Термостат Strix Кнопка налаштування і відключення режиму підтримки температури /на рівні 50, 70, 80 или 90 градусів
Тип: Електрочайник
Колір: Сріблястий
Гарантія: 12 міс.
Матеріал: Нержавіюча сталь

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари