• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CF6135F0

Фен-щітка Rowenta Volumizer 3D CF6135

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Фен-щітка Rowenta Volumizer 3D CF6135. Забезпечує потрійну дію для сушіння та створення форми, для чудового вигляду та неймовірного об'єму день у день. Технологія 3D Volume Booster поєднує потужний повітряний потік зі спеціальною сітчастою конструкцією щетини, що піднімає коріння волосся, як ніхто інший.

Фен-щітка Rowenta Volumizer 3D CF6135
Фен-щітка Rowenta Volumizer забезпечує потрійну дію для сушіння та створення форми, для чудового вигляду та неймовірного об'єму день у день. Технологія 3D Volume Booster поєднує потужний повітряний потік зі спеціальною сітчастою конструкцією щетини, що піднімає коріння волосся, як ніхто інший. Овальна щітка XL створює форму, коли волосся висихає, додаючи природний об'єм від коренів до кінчиків. Відкрийте для себе потужний потік повітря, що створює розкішний і привабливий об'єм – разом із сяючим блиском і сушінням, що завжди приносить неймовірні результати.

3D VOLUME BOOSTER
Видув потрійної дії – піднімає коріння, формує та збільшує природний об'єм до 2 разів – завдяки овальній насадці XL для швидких результатів та іонному ефекту до 80% більшого сяйва та 77% менше пухнастості.

Тепер об'єм починається від коріння
Овальна форма розроблена для того, щоб підняти волосся біля коріння легким та інтуїтивно зрозумілим рухом, завдяки щетиній сітці, яка захоплює і натягує пасма волосся для однорідного формування та сушіння.

3D блиск і догляд
Чотири іонних отвори забезпечують мільйони іонів, що знижують статичну електрику, завдяки чому волосся стає на 77% менш пухнастим і на 80% більш блискучим.

Продуктивність та ефективність 2-в-1
Формат XL забезпечує високоефективні результати, одночасно висушуючи і формуючи ще більші пасма волосся, що забезпечує більш швидку та легшу процедуру укладання щоразу.

Збільшіть свій природний об'єм
Надайте своєму волоссю тривалий природний об'єм – до 2 разів довше – за допомогою щітки, що забезпечує чудові, неперевершені результати міцності, яскравості та повноти вашого волосся.

Винятковий дизайн
Забезпечуючи легкий досвід з повним комфортом, відкрийте для себе ергономічний та інноваційний інструмент для укладання, який покращує вашу рутину краси день у день.

Характеристики
Режими потужності: 3
Розмір: 13x10x43 см
Додаткова інформація: обертання шнура на 360 град DC двигун
потужність: 800 Вт
Насадки: щітка
Довжина шнура: 1,8 м
функції: іонізація
Тип: фен-щітка
Колір: Білий
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари