• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: EH-NA65-K865

Фен Panasonic EH-NA65-K865

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Переваги технології nanoe

  • Насичення волосся вологою зсередини. На відміну від звичайних іонів, що потрапляють тільки на поверхню волосини, nanoe завдяки нанорозміру можуть проникати всередину кутикули й обволікати її. Результат – здорове, еластичне та блискуче волосся.
  • Оздоровлення шкіри голови. Потрапляючи на шкіру голови, часточки nanoe зволожують її, запобігаючи сухості, яка призводить до пошкодження волосся, а також зменшують надлишкову жирність шкіри та оздоровлюють її.
  • Розчісування та тертя між волосками генерує статичну напругу, що позитивно заряджає волосся. Часточки nanoe нейтралізують позитивний заряд. Волосся не електризуватиметься та не розлітатиметься в різні боки.

Не пересушити, а зволожити

Щоби волосся було здоровим, важливо не пересушити, а зволожити шкіру голови. Для цього Panasonic створила інноваційну технологію nanoe. Nanoe — це мікроскопічні часточки води, які неможливо побачити неозброєним оком. Проте вони містять у 1 000 разів більше води, ніж звичайні іони, та мають рівень pH 5.5, збільшуючи кислотність волосся та укріплюючи волосяні фолікули.

Особливості пристрою

Ще однією особливістю конструкції фена є наявність на корпусі отвору для виходу часточок nanoe. Це зроблено для того, щоб гаряче повітря не пригнічувало іони і велика їхня кількість діставалася поверхні волосся та шкіри голови.

Комплектовання фена EH-NA65

У комплекті є три різні насадки для сушіння. Окрім стандартного концентратора та дифузора, є насадка Quick Dry для швидкого сушіння. Вона подає потік повітря змінної сили, розділяючи пасма для пришвидшення висихання. Цей унікальний механізм подавання повітря сушить волосся від коренів, доглядаю­чи за ним навіть за низького температурного режиму.

Характеристики
Режими потужності: 3
Розмір: 231.5 х 215 х 91.5 см
Вага, кг: 600 г
потужність: 2000 Вт
Насадки: концентратор дифузор для висушування волосся
функції: холодне повітря парозволожувач автовимкнення
Колір: Чорний з рожевим
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари