• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CV5930F0

Фен Rowenta Powerline, 2400Вт, режимів-3, дифузор, іоніз-я, хол. обдування, біло-сірий (CV5930F0)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Стиль, що сяє
Досягніть ідеального вигляду вашого волосся, завдяки високоефективному іонному підсилювачу, що зменшує статичну електрику та пухнастість волосся. Зробіть волосся гладким, слухняним та блискучим.

Високоефективна сушіння
Для ефективної потужності сушіння з меншим споживанням енергії день за днем, відкрийте для себе передову технологію Effiwatts.

Тривалий стиль
Функція подачі холодного повітря задає стиль в кінці сеансу сушіння феном для довготривалих результатів і чудового стилю.

Легкий у використанні
Повний контроль над моделюванням зачіски став простіше, ніж коли-небудь, завдяки 6 налаштуванням з 3 температур / 2 швидкостей для регулювання швидкості потоку повітря і температури під час сеансу сушки.


Здорове та захищене волосся
Налаштування Thermo Control захищає ваше волосся, налаштовуючи ідеальну температуру для збереження природної краси волосся день у день.

Точна укладка
Ідеальне доповнення у комплектації, це насадка для концентрованого потоку повітря, що забезпечує точне висихання та ідеальні результати.

Дифузор для збільшення об'єму
Насадка-дифузор створює об'єм для кучерявого волосся - це ще один спосіб розкрити весь потенціал природної краси вашого волосся.

Легке очищення
Знімна сітка для очищення без зусиль та тривалої роботи.

Зручний і простий у використанні
1,8-метровий шнур живлення забезпечує високий рівень свободи руху з вдосконаленим ергономічним дизайном для комфортного захвату та спрощення моделювання зачіски.

Характеристики
Режими потужності: 2
Додаткова інформація: DC двигун
потужність: 2400 Вт
Насадки: Концентратор¶Діффузор
функції: решітка знімна
Комплектація: Фен Насадка - концентратор дифузор
Колір: Білий з сірим
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари