• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 439690

Порошок пральний DeLaMark 1кг( 4820152330048)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Royal Powder Universal - концентрований бесфосфатный пральний порошок нового покоління універсального застосування. Ключовою особливістю цього продукту є те, що він однаково добре справляється із забрудненнями самого різного походження.

Даний пральний попрошок універсальний, призначений для прання кольорової і білої білизни, він прекрасно відпирає, і надає кольоровій білизні яскравіші фарби, а білому, істинний білий колір. Також порошок ефективно справляється з природними забрудненнями, видаляє сліди поту і крові, масляні плями і трудновыводимые харчові плями. Ідеально підходить як для ручного, так і для машинного прання.

Склад порошку підібраний так, щоб сочитать в собі прекрасну відпираючу силу і безпеку для здоров'я людини і природи. Підходить для прання дитячої білизни з віку одного року.

Концентрований бесфосфатный пральний порошок Royal Powder Universal справляється з усіма існуючими забрудненнями і надає білизні тонкий аромат свіжості.

Рекомендації: уважно прочитайте вказівки на етикетках одягу. Відсортуйте одяг(окремо одяг темних кольорів, світлих кольорів і білі речі, відокремите речі з шерсті і шовку від речей з бавовни і льону). Стирайте сильно забруднений одяг окремо. Не перевантажуйте пральну машину. Найефективніший температурний режим від 30°З до 60°С.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари