• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 9596

Гель-засіб для виведення плям з активним киснем, 500 мл

88,00 грн

58,96 грн*58.96 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Опис: Високоефективний гель з активним киснем виводить ті, що усі, що піддаються вибілюванню трудновыводимые плями(наприклад, від кави, чаю, трави, червоного вина, фруктів) навіть при низьких температурах від 20°C.

Призначення: Для виведення усіх, що піддаються вибілюванню трудновыводимых плям(наприклад, від кави, чаю, трави, червоного вина, фруктів) в пральній машині або при ручному пранні.

Ідеально підходить для попередньої обробки особливо сильних плям. Призначений для білої і кольорової білизни, зберігає усі кольори і підходить також для усіх видів чутливих тканин, включаючи шерсть і шовк.

Спосіб застосування :

Машинне прання:
Додайте 60 мл(1,5 дозувального ковпачка) гелю для виведення плям з активним киснем FROSCH разом з вашим пральним засобом у відсік для порошку пральної машини.

Ручне прання: Використайте 60 мл(1,5 дозувального ковпачка) в чистому вигляді або разом з пральним засобом на 4 л теплої води. Дайте засобу подіяти(не довше за одну годину), і поперіть вручну, як завжди.

Попередня обробка плям : Нанесіть трохи гелю для виведення плям прямо на пляму(кольорові речі перевірте в непомітному місці на стійкість забарвлення). Дайте засобу подіяти до 5 хвилин і відразу поперіть в машині або вручну. Засіб не повинен засихати.

Склад:
< 5% відбілювальних засобів на основі кисню, фосфонаты, аромати.

Упаковка: 500 мл
Вироблено в Німеччині компанією Werner & Mertz GmbH.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари