• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 233500

Ніж японський Сантоку 180 мм Riviera Arcos (233500)

Наразі товар відсутній
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Ніж японський Сантоку 180 мм серії «Рів’єра» Аркос – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості рукоятки японського ножа. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому нарізати можна легко та швидко. Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серію кованих ножів Arcos Riviera розробили для професійного та домашнього використання. Лезо японського ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Рукоятку ножів Сантоку серії «Рів’єра» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа японського пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
Характеристики
Довжина леза: 180 мм
Країна виробник: Іспанія
Колір: Чорний
Призначення: шеф, сантоку, японські
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари